Beer Makers Dinner med Mattias från Sigtuna Brygghus på Café Sylvia

Mattias Hammenlind pryder etiketten på Ace of Spades
Nu får ni läsa detta snabbt och sedan boka biljetter omgående för denna tillställning kommer att bli slutsåld snabbare än man kan säga "Cheers"…
"Allt om Öl", i samarbete med Café Sylvia, har nöjet att erbjuda en Beer Makers Dinner med Mattias Hammenlind från Sigtuna Brygghus där vi kommer att få ta del av en fyrarätters middag med det bästa i ölväg som Sigtuna Brygghus kan erbjuda. Detta event kommer att bli spektakulärt i många avseenden, dels har det aldrig arrangerats en BMD i Eskilstuna och dels kommer vi att få prova några av de bästa ölen som finns i Sverige och till viss del världen (kolla in medaljregnet som Sigtuna fick under Stockholm Beer & Whisky Festival förra veckan). Icke att förglömma de väldigt välsmakande och noga utvalda maträtterna vi kommer att serveras till all den goda ölen. Mattias kommer att berätta lite om Sigtuna Brygghus och även om varje öl som provas. Jag kommer att flika in med tips om öl och mat i kombination.


Var: Café Sylvia i Eskilstuna
När: Onsdagen den 17:e november, klockan 19.00
Vad: 4-rätters middag med tillhörande öl
Pris: ENDAST 495 kronor


Antal platser är högst begränsat!


Se nu till att ni inte missar detta, biljetterna är på tryckning men betalning kan göras på plats(Café Sylvia) redan nu. För er som inte bor i stan kan jag hjälpa till med bokning och betalning.


Först till kvarn! Vi ses. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar