Årets största öl-relaterade nyhet 2011 är redan här!

Okej, jag måste hålla er på sträckbänken några timmar till men jag lovar att detta är en stor nyhet, åtminstone med mina mått mätt. 
En stor händelse kommer att äga rum i vår! Håll ögonen öppna här så lovar jag att i alla fall alla ölbloggare och andra ölskribenter kommer att jubla över denna nyhet.


Stay tuned!

13 kommentarer:

  1. Har det att göra med Beer Makers Dinner på Café Sylvia?

    SvaraRadera
  2. Va e detta för barnsliga fasoner, har du nåt å säga så spotta ut det utan en massa tramsiga gallerispel !! TRAMS !!

    SvaraRadera
  3. @Fredrik: Gallerispel? Trams? Icke! Jag var exalterad imorse av en nyhet jag fick på mail men jag hade inte alla detaljer för att kunna skriva allt vid det tillfället. Visst, jag hade kunnat välja att hålla tyst tills jag hade alla detaljer.
    Hur tänkte du nu Fredrik? Vad ville du uppnå med din kommentar?
    Så fort SJ har sett till att få fram sina tåg och jag kommer hem kommer jag att skriva vad det handlar om! OK?

    SvaraRadera
  4. En ny S:t Eriks i standardsortimentet?! Nils Oscar ska bli bra igen?! Någon vågar skriva ned ett öl vid fotknölarna? Nått utländskt kommer till statsmonopolet man kunnat köpt i månader online?

    SvaraRadera
  5. Är det Beer Blogger's Conference i London 20-22 maj? Det låter skoj.

    Daniel

    SvaraRadera
  6. Ska bli kul att se vad detta är.

    SvaraRadera
  7. Det skulle också kunnat handla om Närke Konjaks! Stormaktsporter som har premiär på Akkurat i mellandagarna, men det är ju inte riktigt någon "händelse".

    SvaraRadera
  8. Bark:

    Blir det 2011 om det har premiär i mellandagarna? Låter ju onekligen intressant. Jag ser fram mot lite fler fatlagringar, typ Amarone och Sauternes. Vem blir första svenska bryggeri med det tro?

    Daniel

    SvaraRadera
  9. Tack för svar, det var faktiskt endast lite ärlig och rakryggad kritik. Visst, det är alltid lätt att vara betraktaren men vart lite småirriterad av "hej, se hit, mer kommer sedan". Förstår inte riktigt syftet. Hade ärligt talat inte sagt ett ord om du just uttryckt enligt din kommentar. Dvs. rakt och ärligt. Sedan uttryckte jag mig jäkligt klumpigt, sorry ! Inget illa menat hur som helst och hoppas att du tar kritiken på rätt sätt. Cheers mate

    SvaraRadera