Hjälpreda för besökaren på SBWF 2011

För den som vill vara lite förberedd och dessutom ha lite koll på vilka öl som finns var har jag nu sammanställt alla öl som hittills finns listade på något sätt på Stockholm Beer and Whisky Festivals hemsida. Något rörigt har det varit och det har inte varit helt lätt att sammanställa informationen eftersom den står på minst 3 olika ställen.
Här får ni nu en sammanställning (i pdf-format) där utställarna står i bokstavsordning uppdelade på Hall 1 och 2.
Ölen per utställare, är sedan indelade efter leverantör/producent där den informationen varit enkel att redigera. (i annat fall är det bara en lång lista)
Vid varje utställare står det dessutom vilket nummer de har på sin monter så att ni enkelt kan hitta dem på kartan som finns med. Kanske kan ni i förväg planera er inledande "rutt"?
Naturligtvis har vissa utställare missat att lägga ut samtliga öl de kommer ha med sig och några överraskningar kommer säkerligen också dyka upp. För vissa utställare saknas information om öl helt och hållet.
Med den information som jag lyckats sammanställa så har ni inte mindre än 1193 olika öl att prova. Jag minns att vi fick informationen att det fanns över 2000 sorter att prova förra året så man kan misstänka att en hel del öl tillkommer när ni väl är på plats.
Min känsla är ändå att det väsentliga är med i denna förteckning.
Jag tänker inte framhålla någon utställare som mer värd att besöka än någon annan utan det är upp till er att bilda er egen uppfattning.
Helt klart är i alla fall att oavsett vad man tänkt få ut av att besöka denna festival så finns det något för alla.
Återkom gärna om ni hittar fel eller bara har synpunkter. Så skriv ut denna förteckning och ta den med på festivalen.
Vi ses väl på Stockholm Beer and Whsiky Festival?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar