Sommarlättja råder!

Det har inte varit lika aktivt som vanligt här på "Allt om Öl" de senaste veckorna. Anledningarna är många men främst beror det på återhämtning efter festivalen och att semestertider råder. En annan anledning är väl också att det inte inträffat så mycket spännande på ölfronten de senaste veckorna.
Men nu blir det ändring några dagar i alla fall, redan i dag lägger jag ut några nya fräscha recensioner och även någon artikel om öl och mat i kombination. 
Sen blir det åter lite lugnare då jag kommer befinna mig i Turkiet en vecka, och förhoppningsvis hitta någon ny öl att recensera. Strax därefter blir det besök i Köpenhamn, där det med 100 % säkerhet kommer att provas och inhandlas en del nyheter på bl.a. Mikkeller Bar och Ölbutikken.
Det som ligger i pipeline inför nästa säsong är de månatliga provningarna på Café Sylvia där en öl- och vinduell blir det mest spännande på länge. Några nya artiklar i serien "Möt Bryggaren" kommer också inom kort samt lite annat smått och gott. Planeringen av "Allt om Öl Festivalen 2012" börjar också sakta men säkert ta fart igen. Sen har vi ju Stockholm Beer & Whisky Festival (där jag ska vara med som domare). Så det ser ut som en spännande fortsättning på sommaren och en ännu mer spännande säsong därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar