Internationella Stout dagen

Idag, den 3:e november, är det den "Internationella Stout dagen". Ytterligare en bemärkelsedag från det stora öllandet USA. Naturligtvis har dagen en egen hemsida och tittar man på den så ser åtminstone att det är flera namnkunniga bryggerier som är sponsorer.
Antal events som anordnas denna dag är är fortfarande ganska få och de flesta är i USA. Jag vet att på internationella öl dagen, den 5:e augusti, så anordnas det t.o.m. ett flertal events i Norge och de kanske även kommer vara snabba att uppmärksamma denna dag.
Just nu finns det alltså följande ölrelaterade högtidsdagar:

På så här kort varsel hinner jag inte arrangera något större event än att jag själv kommer öppna en av mina favorit-stouts. 
Varför inte starta en liten tävling? Skriv er egen favorit-stout här i kommentarsfältet, så får vi se vilken Stout som får flest röster och kan titulera sig "Sveriges Bästa Stout-Dags-Stout".

Har ni tips på hur ett bra event för dagen så hör av er med det också, eller varför inte samla några vänner och bege sig till någon bra pub för att fira med en god Stout!!??

Happy Stout Day

6 kommentarer:

 1. Mikkeller blackhole lagrad i bourbonfat!

  SvaraRadera
 2. Andre Gunnarsson3 november 2011 08:42

  Brewdog Tokyo eller Rouge XS Imperial Stout.. Kanske inte de mest välbalanserade stoutarna men ooooh så mäktiga :)

  SvaraRadera
 3. TenFidy Imperial Stout från Oscar Blues!

  SvaraRadera
 4. B.O.R.I.S. The Crusher från Hoppin Frog

  SvaraRadera
 5. Grymt bra förslag så här långt. Knappt så man törs föreslå något i den enklare skolan här inte….men jag ska fundera när jag kommer hem på vilken jag ska föreslå! Svårt blir det!!

  SvaraRadera